دستور تهیه خورشت به اصفهانی

بازدیدها: 25

خورش به یک خورش اصیل و سنتی اصفهانی می باشد که آن را هم به صورت شیرین و هم ملس درست می کنند و طعم عالی و دلچسبی دارد.

مواد لازم برای خورش به اصفهانی:
گوشت خورشی ۳۰۰ گرم
به خورد شده ۳لیوان
آلو خشک ۲۵ عدد
پیاز خورد شده ۱لیوان
رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
شکر ۱قاشق غذاخوری
زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
روغن کنجد ۳قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش به اصفهانی:
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند.

در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.

نکات تکمیلی در مورد خورش به اصفهانی:
خورش به اصفهانی جزو انواع خورش است  زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت است.
خورش به اصفهانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

منبع: نمناک

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *