به گزارش گیاه نیوز به نقل از اقتصاد بازار،  مهردادمرادمندرئیس سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان در ابتدای این همایش اهمیت مخاطرات بخش کشاورزی در تولید محصول و تهدیدات آن را مورد تاکید قرار داد و بر اهمیت بخش تحقیقات بر حل چالش‌ها را یک ضرورت برشمرد.در ادامه مسئول برگزاری رویداد ملی سرمازدگی و مدیریت آن در بخش کشاورزی در رویداد ملی سرمازدگی و مدیریت آن در بخش کشاورزی گفت:  از ۸۳ مقاله ارسالی به این رویداد ملی ، ۶ مقاله به صورت سخنرانی و ۶۰ مقاله در قالب پوستر ارائه شد.
دکتر محسن دادار افزود: از ۲۰ ایده فناورانه ارسالی از سراسر کشور هم  ۶ ایده به عنوان آثار برتر در این رویداد ملی یک روزه  انتخاب شد.
وی اضافه کرد: هشت شرکت دانش بنیان بخش کشاورزی مرتبط با سرمازدگی کشور  هم در رویداد ملی سرمازدگی و مدیریت آن در بخش کشاورزی
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان،راهکارهای کاربردی  و فناوری های نوین و ایده های فناورانه در مدیریت سرمازدگی،پیش آگاهی و پیش بینی سرمازدگی و یخبندان همچنین مدیریت باغ و مزرعه ،قبل و بعد از سرمازدگی  را از محورهای این رویداد ملی بیان کرد.
دادار افزود:  در پایان این رویداد ملی با امضا تفاهم نامه دبیرخانه دائمی بررسی چالش ها وراهکارهای سرمازدگی در بخش کشاورزی کشور در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان آغاز به کار کرد.
مدیرکل دفتر ترویج  دانش و فناوری کشاورزی سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور هم در این رویداد ملی با بیان اینکه از ۵ تا ۶ میلیون تن محصول کشاورزی که در کشور تولید می شود حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد آنها در مراحل مختلف از تولید تا سفره مصرف کننده  از بین می رود گفت: یکی از مهمترین علت آن ،مخاطره های اقلیمی بویژه سرمازدگی است.
عبدالله موموندی افزود: بین ۲۲ تا ۳۴ درصد از خسارت هایی که سالانه باعث از بین رفتن محصولات کشاورزی در کشور می شود مربوط به سرمازدگی بویژه در محصولات باغی.