طرز تهیه خورش بامیه

بامیه سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی همچون ویتامین K، منگنز، ویتامین C، فولات، منیزیم، تیامین و ویتامین B. است. علاوه بر ویتامین ها، این ماده غذایی سرشار از پروتئین و فیبر است و مصرف آن می‌تواند سبب کاهش ابتلا به دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی – عروقی شود. در ادامه با دستور پخت چند نوع خورش بامیه آشنا خواهید شد.بامیه سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی همچون ویتامین K، منگنز، ویتامین C، فولات، منیزیم، تیامین و ویتامین B است. علاوه بر ویتامین ها، این ماده غذایی سرشار از پروتئین و فیبر است و مصرف آن می‌تواند سبب کاهش ابتلا به دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی – عروقی شود. در ادامه با دستور پخت چند نوع خورش بامیه آشنا خواهید شد. خورش بامیه جنوبی چی لازم دارم؟

مواد لازم:

بامیه: ۷۰۰ گرم
گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی: ۶۰۰ گرم
تمبر هندی: نصف بسته
پیاز: دو عدد بزرگ
سیر: یک بوته کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای خردشده برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه:

۱. پیاز‌ها را خرد کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی خوب تفت خورد زردچوبه و بقیه ادویه‌جات را روی گوشت بریزید.

۲. بعد به گوشت آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.

۳. تمبر هندی را در یک کاسه آب جوش بریزید. سپس آن را با قاشق کمی هم بزنید و اجازه دهید خیس بخورد. سیر‌ها را رنده کنید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند گوجه پوره‌شده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود و کمی تفت بخورد.

۴. چوب بامیه‌ها را بگیرید، فقط حواس‌تان باشد خیلی از ته آن‌ها را نگیرید، چون بامیه لزج می‌شود.

۵. شیره تمبر هندی را از صافی رد کنید و در نیم ساعت آخر پخت خورش، همراه گوجه سرخ‌شده و بامیه به خورش اضافه کنید.

۶. در آخر نمک بزنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

‬فوت کوزه‌گری

به جای گوجه‌فرنگی می‌توانید از یک تا دو قاشق رب گوجه هم استفاده کنید. اگر هم به چاشنی تمبر هندی علاقه‌ای ندارید، می‌توانید از آب‌لیمو استفاده کنید.

منبع: برترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *