لیلا سپهری کارشناس ارشد گیاهان دارویی در گفتگو با خبرنگار گیاه نیوز :
زردچوبه از سرطان جلوگیری می کند

یکی از گیاهان بسیار موثر برای رفع دردهای عضلانی زردچوبه است. توضیحات لازم در این زمینه را می‌توانید با نظر لیلا سپهری، کارشناس ارشد گیاهان دارویی بخوانید.

 

زردچوبه گیاهی بوته‌ای و دارای ریزوم یا ساقه زیرزمینی متورم است که قسمت مورد استفاده آن نیز ریزوم آن است.

این نوع ادویه از گیاهان خانواده زنجبیل است و در کتب طب سنتی با عناوین عروق الصفر، عروق زعفران یا زعفران هندی نیز نامبرده می‌شود.

طبیعت آن گرم و خشک است و مهمترین ماده‌ای که در زردچوبه هست، کورکومین است که رنگ زرد آن به علت وجود همین ماده در این گیاه است.

 

کاربرد

 معمولا این گیاه را به صورت پودر شده و به عنوان چاشنی غذاها استفاده می‌کنند و در صنایع غذایی و دارویی و عطرسازی نیز کاربرد دارد.

 

از خواص زردچوبه بیشتر بدانید

این گیاه دارای خواص درمانی بی‌شماری است از جمله‌:

-‌رفع کننده آبسه و ورم لثه و تسکین‌دهنده درد دندان است.

-‌بهترین دارو در رفع تورم و مسکن درد‌های رماتیسمی و درد کمر است و ضمادی برای شکستگی‌ها و در رفتگی‌ها است.

-‌خشک‌کننده زخم‌ها و التهابات سطحی است و باعث باز شدن دمل‌های چرکی و رفع عفونت‌ها می‌شود و بند‌آورنده خونریزی نیز است.

-‌زردچوبه سرشار از آنتی اکسیدان است و تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده است که این گیاه از سرطان جلوگیری می‌کند.

-‌تقویت‌کننده کبد است و گرفتگی‌ها و انسداد کبد را برطرف می‌کند.

-‌افزاینده جریان خون است و لخته‌های خونی در رگ‌ها را برطرف می‌کند و مانع از انعقاد خون می‌شود و جزو تصفیه‌کننده‌های خون به شمار می‌آید.

-‌در رفع اسهال و اسهال خونی هم مؤثر است.

-‌خارج کننده سنگ کلیه مثانه و کیسه صفرا است.

 -ضد انگل، ضد میکروب و تب است و تنگی نفس و گرفتگی سینه و سرفه را نیز برطرف می‌کند.

-‌مقوی معده و ضد نفخ معده است.

-برای درمان دیابت نیز مفید است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *