دکتر رسول حیدری، محقق و مدرس تغذیه :
دستور تهیه كتلت گیاهی

کتلت گیاهی از غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد، بخصوص کودکان علاقه زیادی به آن دارند، به همین منظور شایسته دیدیم دستور تهیه كتلت گیاهی غذا با استفاده از نظر دکتر رسول حیدری، محقق و مدرس تغذیه اشاره کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه کتلت گیاهی براي 4 نفر:

بلغور گندم: 2 پیمانه (240 گرم)

آرد لپه: 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی: 4 عدد متوسط (580 گرم)

ریحان خرد شده: درصورت تمایل (100 گرم)

پیاز: 2 عدد متوسط (280 گرم)

نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم

زعفران آب شده: به میزان لازم

روغن حیوانی(گاوی)، روغن کنجد یا روغن زیتون: به میزان لازم (50 گرم)

 

دستور تهیه كتلت گیاهی:

بلغور گندم را از قبل خیس کرده، سپس آن را آبکش کرده تا بدون آب شود.

بلغور گندم را 2 مرتبه چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه به آن افزوده و همراه با پیاز و ریحان یک مرتبه دیگر چرخ می­کنیم.

در انتها مقداری زعفران آب شده به کل مواد اضافه می‌کنیم.

روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم گرم می‌کنیم.

مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و سرخ می‌کنیم.

در هنگام سرخ کردن مواد در صورتي كه غذا نیاز به آرد لپه داشته باشد، به آن اضافه می‌کنیم.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *