در مبارزه با ویروس کرونا چه بخوریم و چه نخوریم؟

بازدیدها: 126

این روزها همه به دنبال جستجوی اطلاعات در خصوص ویروس کرونا هستند که چه بخوریم و چه نخوریم ؟ چگونه با این ویروس مبارزه کنیم ؟ چه غذاهایی باید مصرف کنیم؟

خبرگزاری پانا، رییس انجمن تغذیه استان اصفهان با اشاره به توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، تأکید کرد: توصیه های تغذیه ای برای سالمندان، کودکان، زنان باردار و افراد مصرف کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار مهم است و باید جدی تر گرفته شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایسنا، حمیدرضا طغیانی، درخصوص توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با ویروس کرونا، اظهارکرد: بهتر است در این روزها مصرف کدو حلوایی را در رژیم روزانه خود قرار دهید و همچنین مواد غذایی شیرین و نوشیدنی‌های شیرین را محدود کنید.

وی با بیان اینکه شهروندان از مصرف روغن های جامد پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: مصرف غذاهای سرخ کردنی را به حداقل برسانید و روزانه حتما یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیده آن‌را مصرف کنید، البته به صورت آب پز و سفت شده باشد و از مصرف تخم‌مرغ نیم ‌پز خودداری کنید.

از جوانه های گندم،جو و ماش بصورت روزانه استفاده کنید

رییس انجمن تغذیه استان اصفهان با بیان اینکه شهروندان ادویه جاتی نظیر زردچوبه و زعفران را در این روزها بیشتر استفاده کنند، تصریح کرد: البته ادویه‌جات باید در پایان پخت استفاده شود و از نوع مرغوب باشد. همچنین از جوانه‌های جو، گندم، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید که این جوانه‌ها را می‌توان در منزل تهیه کنید و بهتر است از مصرف جوانه‌های بسته‌بندی شده خودداری کنند.

طغیانی با بیان اینکه مصرف انواع مغزهای گیاهی به‌ویژه گردوی داخل پوسته چوبی و بادام سنگی بهترین‌ها گزینه‌ها هستند که باید روزانه مصرف شود، ادامه داد: مصرف روزانه یک عدد پیاز خام بنفش و پیازچه توصیه می‌شود. مصرف خانواده کلم را فراموش نکنید و همچنین شلغم، ترب، تربچه و لبوی پخته باید به‌صورت روزانه استفاده شود.

روزانه یک عدد پرتقال یا دو عدد نارنگی یا لیموترش استفاده کنید

از مصرف انواع موادغذایی کنسروی خودداری کنید و سوسیس و کالباس را از برنامه غذایی حذف کنید. همچنین به‌صورت روزانه از خوراک عدسی، دال عدس یا لوبیا استفاده کنید، چراکه مصرف پروتئین در این روزها بسیار اهمیت دارد.

رییس انجمن تغذیه استان اصفهان با اشاره به اینکه روزانه حداقل یک عدد پرتقال، یا دوعدد نارنگی و یا لیموترش تازه مصرف کنید، افزود: به را روزانه مصرف کنید، همچنین انار قرمز و رب انار خانگی هم می‌تواند مفید باشد.

روغن زیتون استفاده کنید

طغیانی با اشاره به اینکه خواب کافی در پیشگیری از بیماری بسیار مؤثر است، اظهار کرد: از فرآورده‌های پروبیوتیکی یا مکمل آن استفاده کنید و از بین انواع روغن، از روغن زیتون استفاده کنید، همچنین از کنجد و ارده در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

او با بیان اینکه بهتر است در این روزها مصرف شکلات تلخ فراموش نشود، خاطرنشان کرد: ویتامین D خون خود را چک کنید و اگر کمبود این ویتامین را دارید، باید درمان شود. در این دوره زمانی هر روز یک ویتامین D با دز هزار و یک ویتامین E هفته‌ای سه روز با دز چهار صد میل کنید.

شیرینی جات را حذف کنید

رییس انجمن تغذیه استان اصفهان ادامه داد: آهن خون خود را چک کنید، چرا که کم‌خونی سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود.

طغیانی با بیان اینکه مصرف گز، سوهان، نقل، نبات و شیرینی‌جات باید حذف شود، تأکید کرد: رعایت تمام توصیه‌ها برای سالمندان، کودکان، زنان باردار و افراد مصرف‌کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار بسیار مهم‌تر است و باید جدی‌تر گرفته شود.

سوپ خانگی را فراموش نکنید

او با بیان اینکه افراد چاق بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند، افزود: استرس و فشارهای جسمی و روحی سیستم ایمنی را ضعیف می‌کند.

طغیانی با تأکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی در مورد ظروف غذا، خوب پخته شدن غذا و خوب گرم کردن مجدد غذای سرد شده، ادامه داد: سوپ‌های خانگی پر از سبزیجات تازه و آبمیوه تازه فراموش نشود و شب‌ها زود بخوابید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *